Yritys

A-Power Systems on perustettu vuonna 2000. Olemme suunnitteleva, neuvotteleva ja toteuttava insinööritoimisto, joka toteuttaa projektit yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Suunnittelu voi sisältää kattila- tai kattilalaitoksen, voimalaitoksen tai muun yksittäisen lämpöprojektin. Myös energiaselvitykset ovat ominta osaamisaluettamme.

Neuvottelevalla insinööritoimistolla tarkoitamme, että otamme asiakkaan projektista toteuttamisvastuun hankintamielessä. Teemme suunnittelukohteisiin tarvittavat tekniset erittelyt, hankinta-asiakirjat ja teemme kyselyt. Neuvottelemme toimittajien kanssa hankinnoista yhdessä asiakkaan kanssa ja valmistelemme sopimukset.

Toteutamme projektin asiakkaalle. Otamme asiakkaan edustajana vetovastuun projektin toteuttamisesta ja osana asiakkaan omaa organisaatiota valvomme että toimittajat ja urakoitsijat noudattavat sopimuksiaan.

Olemme joustava kumppani investointiprojekteissa. Henkilökuntamme omaa erikoisosaamisen ja keräämme tarvittavat resurssit yhdessä yhteistyökumppaneittemme kanssa projektin vaatimusten mukaisesti.

A-Power Systems Oy on myös luotettava kumppani taloudellisessa mielessä. Yhtiöllä on kolmen A:n status.